Fraud Blocker
Z

Fájdalommentes kezelés

Korszerű érzéstelenítő technikákat használunk.
l

Garancia vállalása

A felhasznált anyagokra 100% garanciát vállalunk.

Barátságos árképzés

Ezért bárki számára elérhetőek kezeléseink.

Biofilm-Terápia EMS készülékkel

Mi a fogászatban ismert biofilm?

A biofilm a fogon, az íny alatt a gyökér felszínén, implantátumon, fogpótlásokon, töméseken egybefüggő bevonatot képező baktérium szaporulat vagy életközösség.

Ezt a láthatatlan biofilmréteget nem mindig sikerül mindennapi szájhigiéniás eszközökkel eltávolítani. Ezért hosszabb távon gyulladásos megbetegedéseket okozhat elsősorban a szájüregben, mint ínygyulladás(gingivitis), fogágygyulladás (periodontitis), periimplantitis (iplantatum körüli gyulladás), tömések melletti szuvasodás kialakulása.

Másodsorban a fogágybetegség, mint góc, hozzájárul az un. másodlagos megbetegedések kialakulsához, mint pl.: cukorbetegség, szív-, érrendszeri kórképek: magas koleszterin szint, magas vérnyomás, izületi gyulladások, vese problémák, Alzheimer-kór, Parkinson-kór, koraszülés, alacsony születési súly.

Szisztémás betegségek: Tanulmányok igazolják, hogy a biofilm megnöveli az Alzheimer-kór, a különféle szívbetegségek, légúti betegségek és a diabetes kockázatát. (Bal oldali ábra)

 

Hatékony Biofilm-Terápia

Az irányított biofilm terápia (GBT: guided biofilm therapy) a swájci EMS készülékkel sikeresen és fájdalommentesen távolítja el a biofilmet a fogak, az íny, implantatumfelszínéről, még fognyaki érzékenység esetén is. Ezért nevezik NO PAIN technológiának.

Az eddig említett beavatkozással hatékonyan és fájdalommentesen lehet gyógyítani a fogínygyulladást, illetve elvégezni a rendszeres, időszakos fogkőeltávolítást. Az étel, ital okozta elszíneződések is megszűnnek, így világosabb, ezstétikusabb fogazatot kapunk.

EMS készülék

Biofilm-terápia

Rendelőnkben rendszeresen használjuk ezt a magasszínvonalú NO PAIN GBT technológiát az ínygyulladás, fogágybetegség, implantátumok körüli gyulladások kezelésére.

Miért a legjobb megoldás a Biofilm-Terápia?

A fogaknak komoly funkcionális és esztétikai szerepe van az életünkben, amik nélkül a mindennapi életet nem lehet teljes.

R

Fájdalommentes

Még fognyaki érzékenység esetén sincs fájdalom.

R

Önbizalom növekedés

A fogkő okozta szájszag és elszíneződés is megszűnhet.

R

Hatékony

Az EMS készüléknek köszönhetően.

A Biofilm-Terápia kezelésének menete

I

1. Lépés - Plakkfestés

A kezelés a biofilm láthatóvá tételével, plakkfestéssel kezdődik, majd az elszíneződött területek tisztíthatóságának bemutatása egyénre szabottan.

I

2. Lépés - Egyénre szabott terv

A páciens saját helyzetére és állapotára szabva kap felvilgosítást arról, milyen plusz higiénés tevékenység elvégzése szükséges otthon.

I

3. Lépés - Biofilm eltávolítása

A következő lépésben EMS Airflow készülék segítségével eltávolítjuk a biofilmet, plakkot, kíméletesen, meleg víz és plusz por használatával.

_

4. Lépés - Maradék fogkő eltávolítása

A negyedik lépésben történik a maradék fogkő eltávolítása kíméletesen PIEZON PS NO PAIN eszközzel. A páciens pedig mosolyogva távozhat.

Jelentkezzen be konzultációra és állapotfelmérésre most!

Nagyon elégedett vagyok Katalinnal és az asszisztensekkel. Mindenki nagyon aranyos volt velem. Köszönöm! Bátran ajánlom mindenkinek a rendelőt!
Szabó József, 55 éves

Implantáció céljával kerestem meg Katalint. Nagyon jó munkát végzett: egyáltalán nem fájt és azóta minden reggel fokhagymás-pirítós kenyérrel indítom a napot!
Deli Ágota, 51 éves

A feleségem is évek óta Katalinhoz jár, így nem volt kérdéses, hogy én is hozzá fogok fordulni. Ő végezte a fogászati implantációmat is. Minden nagyon profi volt!
Hernádi Miklós, 63 éves

Jelentkezzen be konzultációra és állapotfelmérésre most!

Ki fogja fogászati implantációval visszaadni mosolyát?

Fogorvosi diplomámat 1983-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán szereztem. Hivatásomat már több, mint 35 éve gyakorlom és az évek alatt több 100 implantációs eljárást vezettem le sikeresen.

További szakterületeim: a dento-alveolaris sebészet; fogágybetegségek gyógyítása; esztétikai és lágyrész helyreállító sebészeti beavatkozások.

Büszke vagyok rá, hogy pácienseimmel az évek során nagyon jó orvos-beteg kapcsolatot sikerült kialakítanom.

Megszerzett tapasztalatommal állok az Ön rendelkezésére is!

Dr. Szilágyi Katalin

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, parodontológus

Jelentkezzen be konzultációra és állapotfelmérésre most!

Call Now Button