Műfogsor készítés

Esztétikus és kényelmes műfogsorok készítése az I. kerületben. Szuper kedvező áron és gyorsan!

Z

Nagyfokú kényelem

Pontos illeszkedés, könnyű viselet.
l

Garancia vállalása

A felhasznált anyagokra 100% garanciát vállalunk.

Barátságos árképzés

Ezért bárki számára elérhetőek kezeléseink.

Élethű műfogsor készítésről

Korrekt és gyors megoldás

Manapság a legelterjedtebb élethű fogpótlásai közé tartoznak. A kivehető és részleges műfogsorokkal minden fog pótolható, amellyel helyreállítható az egészséges rágás, arcforma és az önbizalomteli mosoly.

Kizárólag a legkiválóbb fogtechnikusokkal dolgozunk és a minőség tekintetében nem szeretjük a kompromisszumot. Fogtechnikusaink a legkorszerűbb technológiákat használva készítik el az Ön műfogsorát választható formájú és színű fogakkal, valamint egyéni fogfelállítással kérve (foghézagok kialakítása), hogy mosolya akár csak olyan legyen mint a régi családi képeken.

Végeredmény: Finomhangolt, pontosan illeszkedő és kényelmesen viselhető műfogsor!

Miért dönt jól, ha a műfogsort választja?

A fogaknak komoly funkcionális és esztétikai szerepe van az életünkben, amik nélkül a mindennapi életet nem lehet teljes.

R

Kiváló árazás

A legolcsóbb fogpótlások közé tartozik.
R

100% Élethű

Akár csak eredeti fogai.
R

Önbizalom növekedés

Bátran fog mosolyogni a családi-, és baráti selfie-ken.
R

Kiemelkedő kényelem

Pontosan illeszkedik fogíveihez.
R

Jókat fog enni

Visszaáll az egészséges és normál rágás.
R

Gyorsan elkészül

Akár 2-3 héten belül újra teljes lehet mosolya.

Esztétikus műfogsor készítésének menete

w

1. Személyes konzultáció

Megvizsgáljuk és állapotfelmérést végzünk.

2. Kezelési terv készítése

Költséghatékony és 100%-ban személyre szabott.

3. Lenyomatvétel és tervezés

Ezredmilliméter pontos, élethű fogpótláshoz.
f

4. Fogsorpróba és igazítások

Első próba és apró igazítások elvégzése.
/

5. Harapás finomhangolása

A tökéletes illeszkedéshez és kényelemhez.

6. Élvezze akár élete végéig

Időszakos kontroll vizsgálatok segítségével.

Mennyibe kerül a műfogsor?

Ahány eset, annyi kezelési terv

A költségek nagyban függnek a fogászati állapotától, valamint, hogy milyen műfogsorra van szüksége (teljesen vagy részlegesen kivehető fogpótlásra) ezért mindenképp meg kell vizsgálni egy szakembernek, hogy a legjobb megoldást tudja javasolni maximális költséghatékonyság mellett.

Ezért kizárólag a konzultáció és a kezelési tervének elkészítése után tudnak specialistáink erre választ adni.

Műfogsor készítés árak

Kivehető fogpótlások / műanyag fogsor / állcsontonként 90.000,- Ft
Kivehető fogpótlások / fémlemez bázisú / állcsontonként (rejtett elhorgonyzás plusz költség) 135.000,- Ft

Jelentkezzen be konzultációra és állapotfelmérésre most!

Gyakori kérdések a műfogsorról

Miből készül a műfogsor?
A műfogsor alaplemeze fémből vagy akrilból készül, ezt a fogászatban alaplemeznek is hívjuk. A műfogsor fogai majdnem minden esetben akrilból készülnek, mivel nagyon élethű és természetes hatást érhetünk el velük
Mennyire észrevehetőek a műfogsorok?
Fogtechnikusaink által készített magas minőségű műfogsorok teljesen észrevehetetlenek, 100%-ban hasonlítanak az eredeti fogakra. Így a mosolya újra teljes és magabiztos lehet, valamint az arcformát is helyreállítják. (Megszűnik az “összeesett” áll érzése.)
Műfogsor rögzítőt is használnom kell?
Fogorvosaink és technikusaink úgy alakítják ki műfogsorát, hogy ne kelljen rögzítőt használnia, viszont a “megszokási” időszak alatt és a teljes stabilitás miatt javallott a használata. (Ez pár hetet jelent.)

A rosszul illeszkedő, elkopott/régi műfogsor sebeket és irritációt okozhat, amit mindenképp cserélni kell.

Milyen érzés a műfogsor viselése?
Az első időszakban furának és picit kényelmetlennek fogja érezni. (Nagyon fontos a türelem.) 

Ebben a pár hétben a rágó,- és arcizmok, valamint a nyelv is próbálja felvenni azt a pozíciót, amivel a legbiztosabban és legkényelmesebben tarthatják helyén a műfogsort. Ha ez nem szűnik meg, akkor keresse fel fogorvosát, mert nagy valószínűséggel igazításra van szükség.

Mennyi idő megszokni az új műfogsoromat?
Az első időszakban kényelmetlen lehet, de ez az érzés idővel megszűnik. Kiemelten fontos, hogy ne legyen türelmetlen és a lehető legtöbb ideig viselje a megszokási idő alatt műfogsorát. Specialistáink a konzultáció során megmutatják Önnek, hogyan helyezze be és vegye ki műfogsorát a mindennapokban.
Nehéz lesz ennem részleges műfogsorommal?
Az eljárás lényege, hogy a hiányzó fogakat pótoljuk, így a rágás és az étkezés teljesen természetesen kényelmes maradhasson. Viszont kezdetekben a nagyon rágós és kemény élelmiszereket érdemes kerülnie.
Megváltozik-e a beszédem a műfogsortól?
Nagyon nehéz rendesen és magabiztosan beszélni, hogy vannak hiányzó fogaink. A fogpótlások segítségével visszakapja elvesztett fogait, amelyeknek kulcsszerepük van a hangképzésben. (Pl. “sz”, “t”, “c” betűk kiejtése.)

Új fogsoránál előfordulhat, hogy a kezdeti időkben nehezebb egyes szavakat, kifejezéseket kiejteni. Ebben az esetben érdemes naponta 10-15 perc hangos olvasással gyakorolni. Amint megszokta az új fogait, úgy fog beszélni, akárcsak régen.

Mi a fix, rögzített műfogsor?
A műfogsort ebben az esetben implantátumokkal patentszerűen rögzítjük, hogy a legnagyobb stabilitást érhessük el, valamint, rágás/evés/beszéd közben ne mozduljon el. Ilyenkor a műfogsort nem kell állandóan kivennie, csak tisztításkor.
Paradontális fogágybetegség miatt sajnos a fogaim nagy részét elvesztettem. Egy olcsó lehetőséget kerestem, amit Katalin segítségével megtaláltam. Már 5 éve hordom és nagyon elégedett vagyok vele.
Tóth László, 57 éves

Kezdetben nagyon tartottam a műfogsortól, mert nem sok jót hallottam róla és nagyon aggódtam, hogy a kolléganőim mit fognak mondani. Észre sem vették, hogy műfogsorom van!
Bertók Réka, 48 éves

Örülök, hogy a sok fogászati rendelő közül, a Szila-dentet választottuk. Az eddigi igénybe vett szolgáltatásokkal nagyon meg vagyunk elégedve a férjemmel karöltve. Tisztelettel. Mezei Krisztina és férje.
Mezei Krisztina, 63 éves

Jelentkezzen be konzultációra és állapotfelmérésre most!

Ki fogja mosolyát teljessé tenni?

Szakterületeim a dento-alveolaris sebészet; regeneratív parodontológiai eljárások; esztétikai, lágyrész helyreállító sebészeti beavatkozások, valamint a fogászati implantátumok.

Több, mint 35 éves gyakorlattal rendelkezem, amely idő során több száz teljes és részleges műfogsort adtam át pácienseimnek, hogy életük újra teljes legyen. Páciensem szeretik, hogy nagyon emberségesen és empatikusan állok problémáikhoz.

Megszerzett tapasztalatommal állok az Ön rendelkezésére is!

Dr. Szilágyi Katalin

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, parodontológus

Jelentkezzen be konzultációra és állapotfelmérésre most!

Call Now Button