Fraud Blocker

Páciensveleményeink

Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi munkát végzünk. Tartozzon Ön is elégedett pácienseink közé!

Fogágybetegségek kezelése – Értékelések

Egy régi gyerekkori élményem miatt nagyon féltem a fogorvosoktól. Viszont Katalin kezei között teljesen megnyugodtam. Nagy megértő és kedves volt velem a kezelések alatt. Csak ajánlani tudom!

Kovács Mária, 48 éves

Vérző és gyulladt ínyem miatt kerestem fel Katalin doktornőt. Mondanom sem kell, hogy rettentően elégedett vagyok vele. A gyógyulásom már az első kezelés után érezhető volt.

Kiss Róbert, 56 éves

Az interneten találtam rá Katalin lézeres technológiájú, fájdalommentes kezelésére. Tényleg igaza volt! A kezelés alatt semmit nem éreztem és bátran kijelenthetem, hogy az ínyem és a leheletem újra egészséges.

Bártfai János, 49 éves

Fogászati koronák, hidak – Értékelések

Egy baráti sporteseményen sikerült annyira „szerencsétlenül” elesnem, hogy az első 2 frontfogam bánta. Katalinék viszont gyönyörű munkát végeztek. Hibátlan!

Kiss Szabolcs, 29 éves

Több gyökér kezelt fogam érett meg a „cserére”, így el kellett távolítani őket. Nagyon féltem, hogy drága lesz a kezelés, de Katalinék ár-érték arányban kiváló munkát végeztek!

Szabó Balázs, 34 éves

Barátnőim ajánlották a Szila-Dentet, hogy mennyire ügyes és milyen szép munkát végez. A fogászati koronáimról még a férjem is azt hitte, hogy eredetiek! Köszönöm, bátran ajánlom!

Marosi Tamara, 41 éves

Műfogsor készítés – Értékelések

Paradontális fogágybetegség miatt sajnos a fogaim nagy részét elvesztettem. Egy olcsó lehetőséget kerestem, amit Katalin segítségével megtaláltam. Már 5 éve hordom és nagy elégedett vagyok vele.

Tóth László, 57 éves

Kezdetben nagyon tartottam a műfogsortól, mert nem sok jót hallottam róla és nagyon aggódtam, hogy a kolléganőim mit fognak mondani. Észre sem vették, hogy műfogsorom van!

Bertók Réka, 48 éves

Örülök, hogy a sok fogászati rendelő közül, a Szila-dentet választottuk. Az eddigi igénybe vett szolgáltatásokkal nagyon meg vagyunk elégedve a férjemmel karöltve. Tisztelettel. Mezei Krisztina és férje.

Mezei Krisztina, 63 éves

Fogszabályozás – Értékelések

Eddigiekben nagyon elégedett vagyok, nagyok gyorsan haladunk az úton, ami számomra nagy öröm. Sokkal magabiztosabban élem a mindennapjaimat, mint azelőtt!

Nagy Ádám, 35 éves

Már az első konzultáció alkalmával szimpatikus volt a doktornő. A későbbi kezelések során mindig bizalommal fordulhattam hozzá, ami elengedhetetlen egy ilyen hosszú kezelés során.

Kiss Lajos, 28 éves

Nagyon elégedett vagyok a doktornővel, kitűnő munkát végez 🙂 Fájdalommentesen, jó hangulatban telnek a kezelések, a doktornő mindig kedvesen, jókedvűen fogad.

Hatvani Márton, 30 éves

Fogászati implantátum – Értékelések

Nagyon elégedett vagyok Katalinnal és az asszisztensekkel. Mindenki nagyon aranyos volt velem. Köszönöm! Bátran ajánlom mindenkinek a rendelőt!

Szabó József, 55 éves

Implantáció céljával kerestem meg Katalint. Nagyon jó munkát végzett: egyáltalán nem fájt és azóta minden reggel fokhagymás-pirítós kenyérrel indítom a napot!

Deli Ágota, 51 éves

A feleségem is évek óta Katalinhoz jár, így nem volt kérdéses, hogy én is hozzá fogok fordulni. Ő végezte a fogászati implantációmat is. Minden nagyon profi volt!

Hernádi Miklós, 63 éves

Call Now Button