Fraud Blocker

Referencia munkáink

Büszkék vagyunk, hogy több 100 elégedett páciensnek adtuk vissza a mosolyát!

Z

Fájdalommentes kezelés

Korszerű érzéstelenítő technikákat használunk.

l

Garancia vállalása

A felhasznált anyagokra 100% garanciát vállalunk.

Barátságos árképzés

Célunk, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek kezeléseink.

Frontfog helyreállítás

Egyik fiatal páciensünk sportolás közben törte le az első fogát és egy konzultáció keretében meglátogatott minket, hogy helyre tudjuk-e hozni. Ahogy a végeredményen is látszik, a korábbi „balesetnek” nyoma sem látszik páciensünk legnagyobb örömére.

A fogászati koronák és hidak kiváló lehetőséget nyújtanak letört vagy hiányzó fogaink pótlására!

Teljes felső állkapocs helyreállítás

Ennél az esetbél több régi koronát, valamint számos hiányzó fogakat pótoltunk. Ezenkívül a pácienst fogágybetegséggel is kezelni kellett. Az elégedett végeredményhez eléréséhez egy teljes ívű fémmentes körhidat használtunk, amelyeket fogászati implantátumokkal rögzítettünk. Páciensünk külön kérése volt, hogy fémmentes anyagokkal dolgozzunk, mivel a korábbi fémből készült koronái irritációt okoztak.

Egy régi gyerekkori élményem miatt nagyon féltem a fogorvosoktól. Viszont Katalin kezei között teljesen megnyugodtam. Nagy megértő és kedves volt velem a kezelések alatt. Csak ajánlani tudom!

Kovács Mária, 48 éves

Vérző és gyulladt ínyem miatt kerestem fel Katalin doktornőt. Mondanom sem kell, hogy rettentően elégedett vagyok vele. A gyógyulásom már az első kezelés után érezhető volt.

Kiss Róbert, 56 éves

Az interneten találtam rá Katalin lézeres technológiájú, fájdalommentes kezelésére. Tényleg igaza volt! A kezelés alatt semmit nem éreztem és bátran kijelenthetem, hogy az ínyem és a leheletem újra egészséges.

Bártfai János, 49 éves

Az első konzultáció, állapotfelmérés és rákszűrés INGYENES!

Call Now Button